ZuiderZin Breda.

Ben jij student in Breda? Je studententijd wordt rijker bij ZuiderZin. Wij willen studenten inspireren, nieuwe studenten laten ontmoeten en samen bezig zijn met zingeving, geloof en spiritualiteit.

Als student heb je het gevoel dat je leven nu echt gaat beginnen. Je bent op kamers gegaan, je hebt een studie gekozen, je gaat een mooie tijd van je leven in. Verdieping in je studie, plezier in het uitgaansleven en vriendschap bij de verenigingen. Tegelijk kan het ook vragen oproepen: wil je hierna gelijk gaan werken? Welke dromen wil je najagen? Hoe kun je je in je studententijd niet alleen op studievlak ontwikkelen, maar ook persoonlijk? Wat wil je met geloven? Pas je nog wel in de kerk of ben je op zoek?

Bij ZuiderZin Breda kun je terecht met al die vragen. Geen vraag is gek genoeg. Wij denken niet binnen de gebruikelijke kaders. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor ontmoeting en inspiratie. Verrassende gesprekken, verrijkende uitstapjes of gewoon gezellig een avond met elkaar doorbrengen. Op een mooie plek in de binnenstad, kun je ons vinden. Op de website vind je meer van ons aanbod.

Neem een kijkje op onze website om te zien wat jij bij ons kunt doen: bv. Meet&Eat voor studenten, filosofiecursus, persoonlijke gesprekken, gesprekken over geloof, en meer.

Contact:
ZuiderZin
Stadserf 3
4811 XS BREDA
www.zuiderzinbreda.nl
facebook.com/zuiderzinbredaIchtus

CSV Ichthus Breda is dé christelijke studentenvereniging in de prachtige stad Breda. Wij staan voor groei, gezelligheid en geloof met een zachte G! Onze studentenvereniging bestaat voornamelijk uit studenten van de NHTV of de Avans en samen hebben we het verlangen om te groeien. Groeien in ons geloof, maar ook in vriendschappen en in persoonlijke ontwikkeling.

Bijeenkomsten
Op de kringen en verdiepingsavonden verdiepen we ons samen in het woord van God en leren we van en met elkaar meer over zijn goedheid en wat God voor ons kan betekenen.

Activiteiten
Daarnaast ondernemen we met elkaar allerlei gezellige en leuke activiteiten. In Breda met onze eigen vereniging of elders in het land met één van onze broeder- of zustervereniging.
Als vereniging streven we ernaar om het beste te halen uit onze studententijd!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Ichthus Breda? Kijk dan voor meer informatie op http://www.ichthusbreda.nl/ of neem contact op via http://www.ichthusbreda.nl/contact/